Десподов: Чака ни тежък мач срещу Копенхаген, Аталанта е много далеч (видео)

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов получи приза за футболист №1 на месец юли в Пресклуб "България". Звездата на "червените" сподели, че очаква много тежък мач срещу Копенхаген в Лига Европа и е рано да се мисли за следващия кръг от надпреварата.

"Тази награда е добра мотивация за мен. Ще работя още повече на терена и извън него, за да спечеля още такива награди. Започваме да вдигаме нивото, видяхте мачовете ни с Дунав и Адмира, но със сигурност имаме още много работа. Копенхаген е най-добрият отбор спрямо тези, с които играхме досега. Никой не си мисли, че ще е лек мач. Ще е доста тежък сблъсък.

9 Кирил Десподов бе избран за футболист на месец Юли

Ще изпълняваме указанията на треньора и се надявам да се поздравим с успех в четвъртък. Мисля, че е предимство да сме домакини в първия мач, защото ще е пред наша публика. Тя е нашият 12-и играч и много ни помага. Радостно е, че не успяват да ни отбележат гол в домакинствата. Не искам да говоря за Аталанта, нека първо отстраним Копенхаген. Хубаво е да се мисли, но нека първо елиминираме Копенхаген. Аталанта е много далеч. Мислим мач за мач, знаем си целите, знаем какво искаме. Работим стъпка по стъпка, както се казва", заяви играчът на "червените".

Още от БГ Футбол

Виж всички