ЦСКА 1948: Чакането свърши! ЦСКА пак ще играе в Борисовата градина!

ЦСКА 1948: Чакането свърши! ЦСКА пак ще играе в Борисовата градина!
ЦСКА 1948 представи по любопитен начин очакванията си за първото домакинство на тима във Втора лига, което ще е срещу Черноморец (Балчик). Ето какво написаха червените на своя официален сайт cska1948.bg:

"Чакането свърши! ЦСКА пак ще играе в Борисовата градина!

Историята помни велики битки срещу Байерн, Аякс, Ливърпул и Интер. В наши дни, любимият отбор бе заточен да играе аматьорски футбол през последните 3 години. Най-верните армейци не повярваха на лъжата, че отборът на сърцето може да играе само на един стадион. Вместо това, те избраха да поемат по път, по който мнозина не са и помисляли да тръгнат и седмица след седмица доказват вярата в любимците си и огромния морал, който притежават.

Двубои срещу ФК Люлин, Чико (Бяга) и Германея (Сепарева баня) върнаха ЦСКА на футболната карта на България. За истинските цесекари, това е повод за годрост, а за други, избрали да повярват на лъжата – за срам. Едно е сигурно: за всички нас, които останаха до любимците си, бе ужасно тежко и трудно, но пък така е в пъти по-сладко. Тръпката от тези мачове остава за цял живот.

Няма друг клуб, който да е успял да се завърне в подобен стил. След като домакинства на стадионите в Обеля и Драгалевци, градацията, подобаваща на най-успешния отбор в българската история е една – да играе мачовете си на най-голямата футболна арена в града!

След 3 години, 2 месеца и 4 дни отсъствие, ЦСКА отново ще приеме тим от професионалния футбол в мач от шампионата! Дългоочакваният двубой между „червения“ хегемон и Черноморец (Балчик) дава всички предпоставки за прекрасен футбол и добро настроение по трибуните.

След мача в Гълъбово, армейците обещаха, че ще направят всичко по силите си, за да се реабилитират пред своите фенове срещу коравите гости от Балчик. Денят е събота, 4 август, началният час е 18:00, мястото е Националния стадион „Васил Левски“.

Прекрасното време и огромният интерес към двубоя гарантират страхотни емоции. Да се завърнем с гръм и трясък!"

Още от БГ Футбол

Виж всички