ЦСКА-София ще е като у дома в Австрия

ЦСКА-София ще е като у дома в Австрия
ЦСКА-София ще има много сериозна подкрепа при гостуването си на Адмира в четвъртък. Червените ще се чувстват като домакини в двубоя в Австрия. Поне 1000 привърженици се очаква да викат за отбора. В момента се организира екскурзия от клуба и “Сектор Г”, но отделно стотици фенове вече са планирали да пътуват самостоятелно до Австрия.
Освен това във Виена и околностите живеят доста българи и част от тях също ще подкрепят ЦСКА-София. Двубоят ще се проведе на стадион BSFZ Arena в градчето Мария Енцерсдорф, което е на 15 километра южно от Виена.
Домакинът Адмира е с най-ниската средна посещаемост в първенството – малко над 2200 зрители на мач. На реванша с червените привържениците, които ще подкрепят тима, едва ли ще са повече от 2000.
Всеки желаещ за екскурзията, организирана от клуба и “Сектор Г”, трябва да се регистрира в сайта на туристическа агенция “Аполо”. Оттам има два варианта – пътуване с прибиране веднага след мача срещу 165 лв. или екскурзия с нощувка срещу 250 лв.
Купува се и билет на стадиона – за 20 евро, или близо 40 лева. От Адмира са уверили, че всички желаещи фенове на ЦСКА-София ще могат да присъстват. Червените гледат спокойно към реванша, след като победиха с 3:0 през миналата седмица. Седем пъти досега армейците са печелили с този резултат в първи мач в евротурнирите у дома и винаги са се класирали напред.  

“Тема спорт”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти