Тежки наказания за Бодуров и Малинов от УЕФА, в ЦСКА-София знаели за тях още в петък

Тежки наказания за Бодуров и Малинов от УЕФА, в ЦСКА-София знаели за тях още в петък

Получилите червени картони след края на реванша срещу ФК Рига Николай Бодуров и Кристиян Малинов няма да играят в първия двубой на ЦСКА-София срещу Копенхаген.

Това стана ясно, след като двамата бяха санкционирани от УЕФА за по три двубоя. Те вече изтърпяха единия мач от наказанието, който бе първата среща срещу Адмира Вакер, но ще трябва да пропуснат както реванша в Австрия, така и първия сблъсък от третия предварителен кръг на ЛЕ срещу датския Копенхаген.

Sportal.bg информира още на 24 юли, че Малинов и Бодуров ще получат наказания от по 3 мача, макар че ЦСКА-София до последно се надяваше те да са по-леки, особено това за защитника.

Оказа се, че червените са знаели за санкциите още в петък, но така и не ги обявиха. Днес, след победата на ЦСКА-София с 2:0 над Витоша (Бистрица), журналистите попитаха каква е ситуацията с Бодуров и Малинов, на което наставникът на тима Нестор Ел Маестро заяви: "Клубът не е казал нищо?! Знам каква е ситуацията, но е странно, че вие не знаете. Мислех, че го има на сайта на клуба."

снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти