Ел Маестро отговори на Адмира, че “ЦСКА-София не е добър отбор”

Ел Маестро отговори на Адмира, че “ЦСКА-София не е добър отбор”

Нестор Ел Маестро отговори на думите на наставника на Адмира Вакер, който след поражението с 0:3 от червените заяви, че ЦСКА-София не е добър отбор и австрийците са се били сами.

“Надявам се те отново да се победят сами, както каза техният треньор. В четвъртък се надявам да играем 90 минути, не повече. И да продължим, разбира се”, каза треньорът на ЦСКА-София след днешната победа с 2:0 над Витоша (Бистрица).

Конкретно за двубоя с бистричани, Ел Маестро допълни:

“Започнахме много интензивно и бързо. Щастлив съм. Вкарахме два типични гола. Тези мачове не са лесни, когато всеки очаква да победиш и трябва да победиш.

Хората казват, че тези мачове са трудни до първия гол. Не бяхме нервни заради тези голове. Витоша направи добър мач. Три точки, това е най-важното.

Не се справихме перфектно в някои ситуации. Те създадоха положения, показаха класа. Успяхме да оправим положението в последния възможен момент преди да получим попадението.

Не си почивахме днес. Бяхме внимателни. В 90 минути футбол съперникът ще има едно или повече голови положения. Имахме късмет, че не вкараха гол. Ако бяхме при резултат 2:1 на почивката, резултатът щеше да е реален.

Не е възможно в 90 минути да си в постоянна динамика. През първото полувреме имаше психологически момент, в който дадохме инициативата, но физически съм убеден, че няма как да правим фойерверки на всеки три дни. Трябва да се борим за голямата си мечта в Европа.

Имаме добри резултати дотук, защото играем със сърце и желание”, каза Ел Маестро, който добави, че се нуждае от нови попълнения.

“Нямаме масивен и много голям отбор. Би било добре да имаме още нови футболисти. Ще говорим и с младите да видим каква роля ще изпълняват. Може да има някои нещастни, които искат да играят повече”, заяви Ел Маестро.

снимка: Иван Йочев, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички