Наследникът на Алисон с първи думи след трансфера си в Рома

Наследникът на Алисон с първи думи след трансфера си в Рома

Новият страж на Рома Робин Олсен сподели първите си впечатления, след като подписа 5-годишен договор с клуба. Заместникът на Алисон на вратата на “вълците” показа самочувствие и заяви, че ще работи сериозно, за да докаже, че заслужава титулярното си място.

"Щастлив съм, че подписах 5-годишен договор с Рома. Надявам се, че ще изживея 5 фантастични години в клуба. Първият ми ден в Рома бе много забързан. Едва сега мога да си почина. Няма как да не бъда щастлив, че започвам ново предизвикателство. Уморен съм, но пък съм доволен. Клубът знае какъв футболист е взел и познава добре моята футболна кариера. Сега трябва да работя здраво и да демонстрирам, че заслужавам титулярното място. Това е първата ми цел тук”, коментира Олсен.
Рома привлече Олсен от тима на Копенхаген за сумата от 12 милиона евро. "Вълците" ще платят 8,5 милиона веднага, а останалите 3,5 милиона са заложени в контракта като бонуси в зависимост от представянето на играча. Освен това Копенхаген ще получи и 10% от следващата продажба на шведския страж.

Още от Футбол свят

Виж всички