ЦСКА 1948 с нови два големи спонсора - “червените”: Играем честно и на “Васил Левски”, защото сме ЦСКА (видео)

Ръководството на ЦСКА 1948 се похвали на днешна пресконференция, че е преподписало част от спонсорските договори при подобрени условия. В тази връзка изпълнителният директор на тима Добрин Гьонов заяви, че се надява до седмица да бъдат обявени два големи спонсорски договора. Конкретни имена не бяха съобщени, но Sportal.bg научи, че става въпрос за кафе “Спетема” и “Бул пост”. Ефбет пък остава генерален спонсор на клуба. Също така стана ясно, че на двудневния кастинг за набиране на деца за ДЮШ са се явили над 300 таланти.

“Дългоочакваният момент настъпи. В петък ни предстои първи мач към връщането ни в елита и първият ни мач като професионалисти от три години насам. Влязохме в професионалния футбол, спазвайки всички критерии. Тази година ще играем на “Васил Левски”. Стадион, който приляга на ЦСКА, защото тук са записани едни от най-значимите победи на нашия отбор в историята.

Бюджетът ни е по-голям, защото се генерира по-голям интерес към нашия отбор. Съвсем скоро ще обявим, че успяхме да преподпишем с част от нашите спонсори на по-добри условия. Също така сме на прага на подписване на два големи спонсорски договора и се надявам, че другата седмица ще ги обявим.

Смея да твърдя, че имаме доста стабилен бюджет, с който е подсигурено всичко на отбора за сезона.

18 Пресконференция на ЦСКА 1948 преди началото на сезона

Играем честно - не влизаме в договорки и схеми с футболисти, съдии и противникови отбори. Очаквам и се надявам да има по-голям интерес към нашите мачове и на трибуните, и по телевизията”, каза Добрин Гьонов.

Той бе попитан и за бройката на децата, които са се явили през уикенда с желание да тренират в школата на червените.

“На първите два дни се явиха над 300 деца, което говори, че нашият клуб набира популярност, все по-търсени сме и има желание децата да тренират в нашата школа. Осигуряваме безплатни тренировки, екипировка… Всичко за децата е безплатно. Стига нашите треньори да се убедят, че тези деца са добри. Всеки, който иска да покаже, че става за ЦСКА, нека дойде и да покаже. Търсим новите Стоичков, Костадионв и Бербатов.

Няма да правим втори отбори. Концентрирани сме в качеството”, разясни Гьонов.

снимки: Марин Маринов, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички