Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Рилски спортист (Самоков) - Костинброд 0:0

Тенис с дъждобрани

Тенис с дъждобрани

Като заваля дъжд, та цяла събота и неделя. Тихо, кротко, напоително. И само професионалната работа на домакините от тенис клуб 15/40 в гр.София,успя да помогне за  провеждането на    поредния кръг от надпреварата в  НТЛ. Тази година, багодарение на подкрепата , която НТЛ получи от СПИДИ явно  всичко върви и ще върви  по вода в НТЛ!
Тенис от високо качество показаха голяма част от участниците. Най-добрите в двата дни  получиха  специални награди от VEDRA International. Победители и финалисти си тръгнаха с най-новите продукти от търговската листа на фирмата. Единствено при мъжките двойки 45+ доиграването на финалните срещи  ще се състои  в рамките на следващия турнир от календара на лигата.
Победители: индивидуално 18-40 -Трифон Стефанов;  40+ - Кирил Стоянов; 55+ - Иван Запрянов двойки мъже  до 45 – Веселин Трифонов/Григор Шопов

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти