Роко Комисо не се отказва от Милан

Роко Комисо не се отказва от Милан
Американският милиардер Роко Комисо не се отказва от идеята да закупи Милан, въпреки отказа на Йонхон Ли. Вчера “росонерите” получиха две неприятни новини, свързани с клуба. Отказът на китайския собственик Йонхон Ли да продаде Милан и последвалото решение на УЕФА да изхвърли гранда от евротурнирите притесниха сериозно феновете на отбора. От своя страна Роко Комисо бе лаконичен, че закупуването на Милан ще стане по неговите условия, а не тези, които Йонхон Ли иска да наложи.
“Преговорите за закупуването на Милан продължават, въпреки трудностите в комуникацията с един от собствениците. Според мен това разваля отношението и доверието, които трябва да съществуват в момента”, започна собственикът на New York Cosmos в интервю за America Oggi.
“Милан е печелил Шампионска лига 7 пъти и притежава богата традиция и история. Клубът не заслужава да бъде третиран така. Но трябва да бъда ясен. Не бих приел миноритарен дял. Клубът трябва да бъде мой, защото вярвам, че мога да го управлявам и да го върна към величеството му. Милан е клуб с традиция, с която не всички клубове в Италия и по света могат да се похвалят”, завърши Роко Комисо.

Още от Футбол свят

Виж всички