Играчите на Бразилия не са притеснени за класирането си

Играчите на Бразилия не са притеснени за класирането си
Бразилия имаше трудности в първия си мач на Световното първенство, но неуспешните им опити да победят Швейцария не са изпратили играчите в отчаяние от липсата на победа, заяви полузащитникът Фелипе Коутиньо. Бразилия завърши 1:1 с Швейцария, а треньорът Тите заяви, че и пет точки са напълно достатъчни на отбора да се класира напред.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ШВЕЙЦАРИЯ


Нещо подобно смята и Коутиньо, който заяви че той и съотборниците му не разглеждат срещата с Коста Рика в петък от група Е за необходима победа на всяка цена. Костариканците паднаха с 0:1 от Сърбия в първата среща, но не успяха да застрашат сърбите кой знае колко. "Ние не говорим за мача като всичко или нищо, заяви Коутиньо. Просто след последния мач с Швейцария си казахме, че трябва да се подобрим. Всички мачове са като финал, особено пък на Световното първенство. Ние трябва да поемем отговорност и главите ни трябва да бъдат на правилното място. Предстоящата среща с Коста Рика е важна и трябва да вземем трите точки в нея.
"Разбира се, че сме си говорили за възможностите и пътищата, по които можем да се класираме, както и колко точки ни трябват. Но излизаме на терена единствено с мисълта за победа, добави без напрежение в гласа полузащитникът на Барселона. Иначе Бразилия, която показва доста по-балансиран състав и игра в сравнение с 2014-а година, е фаворит за титлата, не само на местните фенове.
"Много хора си мислят, че ние сме претедент номер 1 за титлата само защото сме Бразилия. Но всички мачове са трудни. За да ги спечелим, трябва да се вложим на 110 процента. Днес отборите се подготвят много по-правилно за едно Световно първенство. И това е урокът, който научихме от първата среща. Сега Бразилия чака изясняване на ситуацията около Неймар. Топзвездата на тима седна на земята по време на вчерашната тренировка на тима с болки в десния глезен, но няколко минути прави гримаси на болка преди да се прибере в съблекалнята.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! 

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти