Голямото бебе “загрява” за Кобрата с бургери и баклава

Голямото бебе “загрява” за Кобрата с бургери и баклава

Джарел Милър определено няма никакво намерение да се качва на ринга на 28 юли срещу Кубрат Пулев. Такива поне са индикациите от негово интервю, което той даде на улицата в Ню Йорк. 29-годишният американец по никакъв начин не прилича на човек, който е във форма. А и той самият е категоричен, че в следващите седмица-две ще наблегне на бургерите и баклавата и чак след това ще влезе в залата, за да се подготвя за следващия си мач.

Голямото бебе е спряган отвъд океана за съперник на Кобрата в двубой, който да определи официалния претендент на IBF за световната титла на Антъни Джошуа. Дори такъв мач да се случи обаче, той едва ли ще е преди средата на август, а може би и през септември. Милър изявява готовност да боксира с Пулев, но сред вариантите пред него са още Луис Ортис и Мануел Чар.

“Ортис е добра опция, но в момента искам мач с някой, който има пояс или е на позиция за задължителен претендент. Такива са Кубрат Пулев и Мануел Чар. Има смисъл в подобни мачове. Луис Ортис също няма да е лесен бой, но по-важно е да бъде претендент или притежател на пояс, защото тогава всеки ще иска да се изправи срещу мен. Говорим за бизнес. В близките две седмици обаче ще наблегна на хамбургери и баклава. След това вече влизам в залата и ще раздавам правосъдие”, заяви Милър.

Американецът е с актив от 21 победи и 1 равен. Традиционно той тежи за мачовете си около 120 килограма, но в момента по-скоро изглежда като човек с тегло от 135. За последно Милър боксира с Йоан Дюопа на 28 април, като спечели по точки. Кобрата не е излизал на ринга от същата дата, но миналата година, когато надигра по идентичен начин Кевин Джонсън.
"Тема Спорт"

Още от Бойни спортове

Виж всички