Кобрата с брутална атака срещу Уайт и Хърн: Вие сте пълни шизофреници!

Кобрата с брутална атака срещу Уайт и Хърн: Вие сте пълни шизофреници!

Кубрат Пулев коментира гневно решението на Дилиън Уайт и неговия екип да се откажат от мач с него и вместо това да организират бой с Джоузеф Паркът. Кобрата публикува обръщение към боксьора и неговия промоутър Еди Хърн в официалната си страница.

“Очаквах Уайт и хората му да избягат от мача, но не очаквах да са такива ла*няни актьори. Те са крайни манипулатори и пълни шизофреници. Не мога да повярвам на това, което чувам и начина, по който решиха да избягат от мач в България. През цялото време Хърн говореше за преговори и как все още искали да ме докарат във Великобритания, при това след като вече беше определена дата и място от победителя в търга. Предоставихме им договор към IBF, който те не подписаха. За какви преговори говорим? Това не е пазар, това са правилата - вие загубихте наддаването. Какво повече има да се говори. Що за нелогично твърдение  това, че ние не сме имали парите. Ха-ха. Ние спечелихме търга за мача с почти двойно по-голяма оферта. Никой не иска да се бие с Дилиън? Вие сте ненормални! Никога не съм отказвал и все още искам да се бия с него. Дилиън, ако Хърн те подвежда по някакъв начин, нека ти го кажа лично - все още те чакам в България, за да те изкарам от лудостта и да те върна на земята”, се казва в комюникето.

"Epic Sports Entertainment", която е предстлявана от българина Ивайло Гоцев спечели наддаването с "Team Sauerland", които са промоутъри на Пулев и "Matchroom" на Еди Хърн за двубоя, който трябваше да е елиминационен за статута на официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF), като победителят щеше да получи право да се бори за пояса срещу притежателя му - в момента Антъни Джошуа. След известно време прекарани в преговори обаче Уайт и неговият представител организираха бой с новозеландеца Джоузеф Паркър.

Още от Бойни спортове

Виж всички