Гледай на живо

Време е за дерби! ЦСКА - София срещу Левски - на живо с всичко интересно преди двубоя и съставите на двата тима

Тити: Не искаме да се случват такива неща, говорили сме с феновете

Тити: Не искаме да се случват такива неща, говорили сме с феновете

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов също взе отношение по създалата се полемика по оста София - Ботевград, касаеща случилото се на трибуните при последната среща между шампионите и Балкан (Ботевград). Срещата между двата тима от поредния кръг на НБЛ бе прекъсната за кратко заради опит за саморазправа от страна на “синята” агитка, а Папазов призна пред БНТ, че клубното ръководство е коментирало ситуацията с привържениците си.

“Ние сме за това залата да бъде пълна с деца и да не се случват такива неща и сме отправили призив към нашите фенове. Както досега ни подкрепяха в много важни мачове и нямаше никакви ексцесии, да се прояви и малко повече разбиране. Ясно е,че този мач носи друг заряд, но всички случаи ние сме най-потърпевшите - имиджово, клуба, от което никой няма интерес. Върху това ще работим със сигурност”, каза той.

“Мисля, че е въпрос на организация, още повече от наша страна и чисто, пак казвам, ние сме се обърнали с призив към тези по-ревностните фенове, защото има хора, които са по-агресивни, по-активни има и хора, които са по-обикновени, към които не можем да имаме претенции. Но тези, които са по-агресивни и по-ревностни, да бъдат по-търпеливи към съперника и да няма хвърлени предмети. Отборът можеш да го подкрепяш и да си истински негов фен, както са го показали много пъти. Ние изживяхме много важни мачове с много решителна подкрепа, включително и този мач. И, за съжаление, един такъв инцидент се отразява имиджово и на нас, и на самите тях”, добави Папазов.

“Негативни коментари са излишни, при положение, че има и много положителни неща, върху които да се акцентира. Искам оттук-нататък за Левски да се говори за неговата игра, дай Боже да е добра, това зависи от мен, от моя екип и от момчетата, и в организационен план Левски да бъде безупречен. Не е лесно, навсякъде се случват, това не трябва да ни оправдава, напротив. Това трябва да ни мотивира, както напредналите държави са намерили решение, ще намерим и ние. Става въпрос за още по-строга организация”, завърши треньорът.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти