Джарета: Нямаме яснота как ще процедираме с Джеси и Чорбаджийски

Джарета: Нямаме яснота как ще процедираме с Джеси и Чорбаджийски

Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета призна, че победата над Етър тази вечер е задължителна, тъй като "червените" изоставали достатъчно много от лидера Лудогорец. Шефът призна, че в клуба все още не знаят как ще процедират с преотстъпените си футболисти Едвин Джеси (ФК Далас) и Божидар Чорбаджийски (ФКСБ).

98 Славия - ЦСКА-София

"Предстои ни нов изключително тежък мач. Етър е доста борбен тим, имам добри впечатления от тях. Ще трябва да се бием със зъби и нокти за успеха. Но без значение от опонента, ние сме задължени да си тръгнем с трите точки. Необходимо е да се концентрираме върху нашата цел и да вземем своето. Нямаме право на грешка, защото разликата с Лудогорец е голяма", каза Джарета.

"В момента не мислим за нищо друго освен за това да изстискаме максимума от точките до края на годината. На по-късен етап ще започнем да влизаме в контакт за футболисти, които искаме да привлечем. Засега нямаме яснота и как ще процедираме с преотстъпените Джеси (Далас) и Чорбаджийски (ФКСБ). Техните клубове първо трябва да ни информират дали искат да ги задържат, защото имат опции за откупуване. На този етап нямаме сигнал. А и е твърде рано да говорим за трансфери", допълни Джарета, пред "Тема Спорт".

Още от БГ Футбол

Виж всички