Президентът на Марица: Чакат ни тежки пътувания

Президентът на Марица: Чакат ни тежки пътувания

Президентът на волейболния Марица (Пловдив) Иван Динков заяви, че не е доволен от жребия за Шампионска лига при жените единствено от факта, че тимът му го очакват тежки пътувания до Русия. Както е известно пловдивчанки се паднаха с Динамо (Москва), Уралочка (Екатеринбург), както и френския Кан.

"Паднаха ни се два руски отбора. Чакат ни тежки пътувания. Успокояваме това, че и тях ги чака същото - Пловдив не е никак лесна дестинация. Искаше ми се да ни се паднат по-близки дестинации, за да мога и аз да пътувам. Заради многото ангажименти, които имам много трудно успявам да го направя напоследък", каза Динков пред dsport.bg.

Динков изрази задоволството си от факта, че неговият клуб домакинства в зала "Колодрума" в Пловдив, като сподели, че там често се случва да ходят повече хора, отколкото на футболни мачове.

"Надявам се в зала "Колудрума" да дойдат много хора за тези двубои. Залата се пълни и има футболни мачове, на които не ходят по толкова хора, колкото на мачове на Марица. За нас е плюс, че ще играем там. Нямаме поставени цели - играем мач за мач, по възможно най-добрият начин. Това е най-важния форум за състезатели и треньори. Стигнахме на едно много добро европейско ниво", обясни президентът на Марица.

ГАЛЕРИЯ от жребия - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти