Блахович би бил бесен, ако има реванш Джоунс - Рейес

Блахович би бил бесен, ако има реванш Джоунс - Рейес

Ян Блахович сподели, че никак няма да е доволен, ако от UFC направят скоро втори двубой между Джон Джоунс и Доминик Рейес. Блахович идва от победа с нокаут в първия рунд срещу Кори Андерсън. Реваншът им се проведе миналия уикенд и бе главното събитие на UFC Rio Rancho.

Блахович си отмъсти на Андерсън, след като в първата им среща през 2015-та той загуби. С тази победа Блахович даде сериозна заявка за претендентското място, но Рейес също има апетит за там, след като затрудно максимално шампиона при предходната им битка. Затова Блахович се опасява UFC да не решат да направят реванш между двамата.

"Ще бъда бесен, ако направят този двубой. Ще трябва да чакам победителя от реванша. Мога да чакам половин година, но не повече."

Блахович сподели, че се надява от UFC да го изправят срещу Джон Джоунс.

"Мисля, че могат да напавят такава среща. Каква по-добра заявка за титлата от нокаут като този. Затова имам чувството, че от UFC ще ми се обадят скоро."

Рейес предизвика Джоунс по-рано този месец. Битката им бе главното събитие на UFC 247. Двамата стигнаха до съдийско решение, което според феновете беше за Рейес. Съдиите обаче дадоха победата на Джоунс. След двубоя дори президентът на UFC, Дейна Уайт не бе особено доволен и каза, че не отписва моментален реванш.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти