Гледай на живо

Славия препъна Левски на старта, "белите"с обрат като гости - на живо след 1:2 от "Герена"

Къртис Блейдс смята, че ще се справи с Джон Джоунс

Къртис Блейдс смята, че ще се справи с Джон Джоунс

Къртис Блейдс знае, че в тежката дивизия на UFC дори една малка грешка може да означава загуба чрез нокаут. Според него Джон Джоунс може да има такава съдба и Блейдс мисли, че точно той може да спре Джоунс.

"Аз знам, че той е невероятен борец и състезател по бразилско джу джицу, но гравитацията играе по-голям фактор в двубоите в тежка категория", казва Блейдс. „Има добри тежки бойци с много силен натиск. Мисля, че ще мога да се справя с него на земята. Мисля, че ще успея да пласирам тежки удари с лакът. Със силата, която притежавам ще успея да го победя. "

Джоунс последно се би срещу Доминик Рейес. “Кокала” спечели този двубой чрез единодушно съдийско решение, но мачът бе изключително оспорван. Феновете се питат, дали Джоунс още може да издържа на подготвителните лагери и дали схватките срещу претенденти от най-висок калибър не започват да тежат на 32-годишния атлет.

Къртис Блейдс от своя страна победи бившия шампион на UFC в тежка категория Жуниор дос Сантос във втория рунд чрез ТКО. Той извоюва три поредни победи в UFC. Единственият мъж, който е побеждавал Къртис Блейдс в професионалната му ММА кариера е Франсис Нгану. Сега 28-годишният борец се намира на третото място в официалната класация на UFC в тежка категория.

Още от Бойни спортове

Виж всички