Джон Джоунс готов да се бие с Ян Блахович (видео)

Джон Джоунс готов да се бие с Ян Блахович (видео)
Ян Блахович приспа Кори Андерсън и посегна към титлата на Джон Джоунс (видео)
Ян Блахович приспа Кори Андерсън и посегна към титлата на Джон Джоунс (видео)

Джон Джоунс изгледа на живо битката между Ян Блахович и Кори Андерсън, които се биха по-рано днес в Ню Мексико. Шампионът в категорията беше в залата и сподели, че е впечатлен от Блахович.

Коравият поляк успя да нокаутира своя опонент в първия рунд и призова за шампионска среща с Джоунс. Ян е в серия от победи и Джоунс е готов да му даде този шанс, ако от UFC го уредят. В интервю за MMAJunkie Джоунс сподели, че е готов да проведе реванш с Доминик Рейес или битка с Блахович. Ето какво сподели още шампионът:


"Битката между тях беше страхотна. Мисля, че Блахович свърши добра работа. Неговият бокс беше страхотен, а Кори изглеждаше бавен тази вечер. Явно нещо не беше както трябва при него и той беше нетърпелив с тези събаряния. Честно казано мисля, че той мислеше повече за битка с мен, отколкото за Блахович. Това е един урок, в който виждаме какво става когато мислиш за бъдещ опонент, а не за настоящия. Преди битката мислех, че Кори ще спечели, защото е по-атлетичен. Да, мисля, че Блахович заслужава шанс за титлата. Всеки знае, че това беше битка за определяне на потенциален претендент. Готов съм за реванш с Рейес, но ако не се случи, то тогава с Блахович.  Мисля, че спечелих 3, 4 и 5-ти рунд срещу Рейес. Моята работа е да се бия, а не да мисля за съдиите. В крайна сметка смятам, че те взеха правилно решение. Блахович изглеждаше страхотно в битките с Рокхолд и Андерсън. Те обаче не са бойци, които могат да носят на удари. Мисля, че той заслужава този шанс за титлата. "

Още от Бойни спортове

Виж всички