Очакват дебюта на Казийски за Верона на 1 март?

Очакват дебюта на Казийски за Верона на 1 март?
Матей Казийски и ДжейТЕКТ взеха дербито с ДжейТи Тъндърс в Япония (видео + снимки)
Матей Казийски и ДжейТЕКТ взеха дербито с ДжейТи Тъндърс в Япония (видео + снимки)

Българската волейболна звезда Матей Казийски, който е много близо до завръщане в Италия в отбора на Калцедония (Верона), може да дебютира още на 1 март. За това съобщава известният италиански журналист Джан Лука Пазини в своя блог в La Gazzetta dello Sport.
Матей Казийски ще се завърне в Италия
В петък се появи информация в местното издание "Л'Арена", според която и последните детайли по договора на Казийски с Верона са уточнени, документите са готови и остава само да бъдат подписани, за да стане факт трансфера. Той трябваше да играе за отбора в плейофите в италианската Суперлига през този сезон плюс още две години, но сега се оказва, че може да направи това още по-рано. На 1 март е важния мач на Верона с Равена от 22-ия кръг на редовния сезон в италианския шампионат.

Матей Казийски ще играе в ДЖЕЙТЕКТ Стингс (Кария) до края на месеца, когато завършва японската V-Лига, а след което той ще се присъедини към Верона. Целта на Казийски ще бъде да помогне на отбора да се затвърди в зоната на плейофите в италианската Суперлига и след това в самите плейофи. Вчера Верона прекъсна черната си серия от 4 поредни загуби, след като се наложи над Вибо Валентия с 3:1 гейма и в момента се намира на заветното 8-о място след 21 точки след само 7 победи и 11 загуби.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти