За Хабиб не е логично да му предлагат $100 млн. за нов бой над "идиота" Конър

За Хабиб не е логично да му предлагат $100 млн. за нов бой над "идиота" Конър

На шампиона в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов продължава да му се налага да отговаря на въпроси за евентуален реванш срещу Конър Макгрегър, въпреки че в момента върви усилена подготовка за дългоочаквания дуел с Тони Фъргюсън на 18 април на UFC 249.  

Според последните спекулации Саудитска арабия е предложила 100 милиона долара, за да домакинства на реванша между Хабиб и Конър. Орела обаче не е особено въодушевен от подобна възможност и дори оспори логиката на подобна инвестиция. 

“Защо са ми такива пари? Има и други спортове. Не е само футбол, има самбо, има други спортове… Нека от UFC дадат парите на тях, щом не знаят какво да ги правят. Но да ми се предлагат 100 милиона, за да пребия отново този идиот? Не мисля, че е разумно. 

Имам си много сериозна битка на 18 април. Тренирам за нея през последните два месеца и мисля само за нея. След това ще видим какво ще се случи. Очевидно от UFC искат този реванш. Но съм изненадан, че изобщо хората ме питат за него. Нали всички видяха какво се случи в първата битка - аз контролирах всяко едно действие. Направих каквото си поисках с него, а той накрая дори се отказа. Защо изобщо обсъждаме реванш?”, пита риторично Хабиб.

Още от Бойни спортове

Виж всички