Дъстин Порие: Хабиб ще победи Тони

Дъстин Порие: Хабиб ще победи Тони

Дъстин Порие вярваше, че съдбата му е да победи Хабиб Нурмагомедов, но това не се случи. Двамата се биха миналата година в Абу Даби, където Порие се представи много добре, но в крайна сметка "The Eagle" го накара да се предаде и запази безспорната титла. Това беше последна битка за Поире, който трябваше да се оперира и смята да се завърне в следващите месеци.

Неговият колега Нурмагомедов вече има обявена среща и през април ще се бие с Тони Фъргюсън в Бруклин. Миналата година Тони отказа битка с Порие за временната титла, защото имаше психически проблеми. Сега Дъстин вече е изпитал силата на непобедения дагестанец и вярва, че той ще победи Фъргюсън, защото е по-добър от него. Ето каква е прогнозата на "The Diamond" за битката между Хабиб и Тони:

"Мисля, че Хабиб ще победи Тони. Това е ММА и всичко може да се случи, но в крайна сметка мисля, че Хабиб е по-добър от него. Мисля, че щом като Кевин Лий и Дани Кастило успяха да надиграят Тони с борба, то определено и Хабиб ще го направи. Мисля, че Гейджи има уменията, за да запази битка с Хабиб далеч от мрежата. Ако Джъстин държи срещата в центъра на клетката, то лесно ще се изправя, ако бъде съборен. Мисля, че бойци, които са склонни да рискуват и имат умения в борбата могат да създадат проблеми на Хабиб."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти