И Александър Атанасийевич продължи договора си с Перуджа за още 2 сезона (видео)

И Александър Атанасийевич продължи договора си с Перуджа за още 2 сезона (видео)
Ето колко печели най-добрият волейболист в света
Ето колко печели най-добрият волейболист в света

Вицешампионът на Италия Сър Сейфти Конад (Перуджа) обяви още едно важно споразумение за бъдещето на клуба.

Преди няколко дни “дяволите” обявиха подновяването на договора на Вилфредо Леон за още 2 сезона, а днес тимът от Перуджа обяви официално постигнато споразумение със сръбския диагонал Александър Атанасийевич също за още 2 сезона.
Кралят остава в Перуджа!
Кралят остава в Перуджа!

Европейският шампион със Сърбия от 2019 година ще продължи да носи екипа с №14 до края на сезона през 2022 година.

Това е 4-о поредно подновяване на договора на волейболиста, който е известен в Перуджа като Бата. Александър Атанасийевич премина в Перуджа през 2013 година от полския СКРА Белхатов и до края на 2022 година ще направи 9 поредни сезона с екипа на Перуджа.

„Истински сме щастливи, че успяхме отново да подпишем с прекрасно момче като Алек, велик герой, който винаги е показвал привързаността си към екипа на Перуджа, на който винаги е бил лидер.

Потвърждението на Бата със сигурност е страхотна новина за нашите фенове и според мен като цяло за феновете на волейбола. Мисля, че да видиш спортист от този талант да играе в италианското първенство, играч, който е на терена с голям ентусиазъм и излъчване и който винаги предлага много зрелище, е приятно и е в интерес на всички. Споразумението, постигнато с голяма радост, е за следващите 2 години. Следователно дългата история Перуджа-Атанасиевич продължава и се надявам, че ще бъде увенчана с 2 години с големи успехи, защото за нас да поддържаме Бата означава да се опитваме да бъдем успешни“, обяви ентусиазирано президентът на тима Джино Сирчи.

Утре Александър Атанасийевич ще разкаже своите емоции и своето щастие на пресконференцията преди мача Перуджа - Падуа, насрочена за неделя в “PalaBarton”.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти