Кралят остава в Перуджа!

Кралят остава в Перуджа!
Кубинската звезда с полски паспорт Вилфредо Леон ще играе Сър Сейфти Конад (Перуджа) и през следващите два сезона - до 2022 година. Новината бе съобщена от италианските вицешампиони с материал на сайта на клуба и пост в социалната мрежа Фейсбук.

„Кралят остава тук!"... Причините за подновяването на договора? Напасването с отбора - Вилфредо веднага стана негов гръбнак. Емоциите с феновете, които веднага го определиха за един за любимците си. Връзката с град Перуджа, където „Лео“ и неговото семейство се чувстват чудесно. Привързаността към отбора, който го обича и, който той толкова обича", гласи част от публикацията.

Досега с „дяволите“ 26-годишният волейболист е печелил Купата на Италия и Суперкупата на Италия, като и в двата случая триумфира с наградата за MVP. За времето, прекарано в Перуджа Леон има в актива си 1 052 точки, от които над 800 атаки и 186 аса.
 
От клуба съобщиха, че в следващите дни се очакват още нови договори.

Президентът на Перуджа Джино Сърчи е амбициран да запази на всяка цена в тима и разпределителят Лучано Де Чеко, както и диагоналът Александър Атанасийевич.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти