Ето кои ще се грижат за шоуто на полувремето на Супербоул LIV

Ето кои ще се грижат за шоуто на полувремето на Супербоул LIV

Супербоул LIV е най-чаканото спортно събитие в САЩ през годината и по традиция ще представлява много повече от просто един финал в Националната футболна лига (НФЛ). Организаторите от Маями имаха четири години да се подготвят за този забележителен момент и както винаги, една от най-чаканите новини е свързана с шоуто на полувремето.

Изстрелващата нависоко Даяна Рос е сред легендарните изпълнителки по време на Супербоул, а тази година за забавлението на всички ще се грижат Дженифър Лопес и Шакира. Миналата година тази привилегия получиха Maroon 5 и Big Boi. 

“Откакто видях Даяна Рос да полита в небето по време на шоуто на полувремето, си мечтаех и аз да изпълнявам на това събитие. Сега е още по-специален случай, защото отбелязваме юбилейния 100-тен сезон на НФЛ, а и ще си партнирам с латино приятелка. Нямам търпение да покажем какво могат момичетата на най-голямата сцена в света”, каза Лопес. 

“За мен е чест да участвам на една от най-големите сцени в света и заедно с приятелката ми да представим по най-добрия начин всички латиноамериканци. Това е американската мечта и ще направим страхотно шоу на полувремето”, каза Шакира.

Американският химн ще бъде изпълнен от Деми Ловато.

Супербоул LIV започва в 01:30 часа в нощта на неделя срещу понеделник и противопоставя Канзас Сити и Сан Франсиско.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти