Гледай на живо

Лудогорец пречупи Локомотив на "Лаута" - на живо след 1:3 в Пловдив

Атлетическият свят също скърби за Коби

Атлетическият свят също скърби за Коби

Звездите на българската и световна атлетика не останаха безучастни и изразиха дълбоката си тъга от смъртта на баскетболна суперзвезда Коби Брайънт. Брайънт и още осем души, в това число и 13-годишната му дъщеря Джиана, загинаха в неделя, когато хеликоптерът, с който са пътували, се разби в покрайнините на Лос Анджелис.

Бившата спринтьорка Тезджан Наимова публикува своя снимка с Брайънт от Олимийските игри в Пекин през 2008 г. и изрази съжалението си за нелепата смърт на великия спортист.

 

Най-бързата българка Ивет Лалова-Колио също почете паметта на останалия завинаги на 41 американец, след като публикува негова снимка във “Фейсбук” и написа “Почивай в мир, легендо”.

Същото е посланието и в историята на Тихомир Иванов в Instagram, който помести снимка на Брайънт и загиналата с него 13-годишна дъщеря Джиана.

 

Юсейн Болт, Елиуд Кипчоге, Юрий Борзаковски, Джанмарко Тамбери, Лоло Джоунс, Крисчън Тейлър, Уил Клей, Нелсон Евора са само малка част от скърбящите звезди на световната атлетика, които почетоха паметта на Брайънт по свой начин.

 

"Все още не мога да повярвам", написа Болт в Instagram. 

Още от Баскетбол

Виж всички