Крушчич: Не искам бек, защото имам Турицов, и да не дойдат нови, нищо страшно не се е случило (видео)

Наставникът на ЦСКА-София говори на летище “София” при завръщането на тима от подготвителния лагер в Турция. Треньорът на червените за пореден път сподели, че чака двама нови офанзивни футболисти, но дори преговорите с тях да се провалят, това няма да е фатално за отбора.

“Доволен съм от лагера. Пръвата част бе насочена към подобряване на функционалните способности на футболиситтие Доволен съм. Отработихме всичко, което сме планирали.

Ръководството води преговори с футболисти. Но засега не е ясно кога ще завършат. Не съм искал десен бек, защото имам Турицов. Казах, че той трябва да е национал. Искам футболисти в офанзивен план, но не централен нападател. Имам достатъчно.

Ахмедов се вписа в отбора. Работи професионално. Работи добре. Но му трябва време.

Тонислав Йорданов? Има голям талант, има бъдеще, но трябва да се работи с него. Трябва да промени някои неща. Може да стане добър футболист. Дали ще го преотстъпим? Този въпрос е открит все още.

Ако не дойдат двамата нови, нищо страшно няма да се случи. Тези футболисти, които имам сега, съм доволен от тях. Ако дойде нов, то той трябва да усили тима.

Успяхме да работим в тактически план и по модела, който искаме. Работихме 7 дни, в които се получиха някои неща.

Али Соу? Мисля, че ръководството на клуба даде изявление и повече няма какво да се коментира. Няма нищо за Али Соу и той трябва да се съсредоточи в работата за клуба.

Играчите правят един треньор добър. Без играчи добър треньор не се става. Имам добри играчи”, разясни Крушчич.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти