Привикват агентите на трима в Левски

Привикват агентите на трима в Левски

В Левски ще форсират в края на следващата седмица още един висящ въпрос. Това са договорите на Мартин Райнов, Хали Тиам и Филипе Нашименто. Тримата все още са в графата на играчите, чийто договори изтичат и вече могат да водят преговори с други отбори, това информира "Меридиан Мач".

85 Левски - Черно море

В това число е и Милан Миятович, но от "Герена" бяха категорични, че с него ще се водят преговори през лятото. Целта е да се завиши конкуренцията на вратарския пост, след като през есента такава нямаше. Николай Михайлов трябва да подобри формата си и да спечели битката с килограмите.  

Ситуацията около Райнов, Тиам и Нашименто обаче зависи и от трансферите. В момента "сините" правят опити да се подсилят с още един халф, както и със защитник. Ако не успеят в близките дни, то ще се направят всичко възможно, за да задържат поне двама от триото до началото а лагера в Алания, който стартира на 27 януари. Причината е, че Райнов може да бъде ползван и като алтернатива в отбрана, както се случи на няколко пъти през есента.

71 Левски - Витоша (Бистрица)

Тиам пък ще си остане почти незаменим в средата на терена, защото Спиерингс ще бъде ползван като плеймейкър, ако не бъде привлечен такъв. Разговорите с него обаче ще бъдат последни, защото "сините" са категорични, че не може да им се извиват ръцете. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти