Гледай на живо

Обзор на представянето и подготовката на българските отбори в Турция

Французин се възстанови от тримесечна парализа и проговори за Левски

Французин се възстанови от тримесечна парализа и проговори за Левски

Бившият футболист на Левски Антъни Белмонт е имал тежки месеци след трансфера си от “Герена” в Гренобъл, разкри самият той пред “Le Dauphiné Libéré”. Полузащитникът  призна, че е имал парализа на бицепсите около три месеца, но вече е възстановен и готов за игра. Белмонт се връща и към престоя си в Левски, наричайки “сините” “голям клуб”.

“Чувствам се добре след тази дълга контузия. Претърпях операция, но се появиха усложнения. Беше засегнат нерв и бицепсите ми бяха парализирани в продължение на два или три месеца. Не съм възвърнал пълната си чувствителност, но тя ще се върне с времето.

Заминах за България, но сега желанието ми е да се докажа в Гренобъл. Контузията ме забави, но искам да дам всичко от себе си и да докажа на себе си, че мога да правя страхотни неща.

Напуснах Франция, защото бях изморен от образа на младото момче, който ми беше приписан. Исках да разбия този стереотип. В Левски прогресирах що се отнася до зрялост и начин на мислене. Левски е голям клуб, с много привържетици - до 30 000 на дербитата. Но всяко поражение объркваше нещата в клуба.

Имаше натиск, но мога да кажа, че израснах. Въпреки че миналия сезон имахме петима треньори, а аз не играх последните няколко месеца”, допълва Белмонт.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти