Теодор Салпаров: Не успях да реализирам мечтата си за последна Олимпиада в Токио

Един от лидерите на мъжкия ни национален отбор по волейбол Теодор Салпаров бе специален гост в предаването „Събуди се” по NOVA, след като през седмицата официално обяви оттеглянето си от представителния тим със съобщение във Facebook.

21 Националите по волейбол се прибират след олимпийска квалификация в Берлин

 

„Седмицата беше емоционална не само за мен, но и за цяла България. Всички, с които комуникирах са преживели, както и ние на терена, тези хубави победи в така важния турнир, който за мен беше последен. Не успях да реализирам мечтата си за последна Олимпиада в Токио, но се радвам, че завършвам кариерата си в националния отбор с високо вдигната глава. Да победиш сили като Франция, Сърбия бе голяма тръпка и емоция и смятам, че моментът да взема това решение е правилен”, коментира Салпаров.

 

Той допълни, че неговата половинка Ралица Паскалева му е помогнала да оформят поста във Facebook.

„Това са негови емоции и думи, които той ми разказва, откакто сме заедно. Просто събрах информацията и я написах. Заслугата не е само моя, просто аз формулирах това, което мисли”, каза Ралица.

Теодор допълни, че вероятно сега ще има повече свободно време за любимата си. Според него е дошло време за смяна в националния отбор.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти