Левски със сигурност подписва със Спирингс

Левски със сигурност подписва със Спирингс

Ръководството на Левски ще подпише договор със Стайн Спирингс дори да не успее да откупи правата на халфа до края на трансферния прозорец. В момента “сините” са в напреднали преговори с последния в елита на Нидерландия Валвайк за 23-годишния полузащитник. Той има договор с настоящия си клуб до лятото, което означава, че Левски може още сега да парафира предварителен контракт с него, който да влезе в сила след края на кампанията, когато играчът ще пристигне на “Герена” като свободен агент.

Спирингс не замина на зимна подготовка в Португалия с настоящия си отбор, за да чака евнтуално развитие по трансфера си. Той вече посети София, разгледа базата на “сините” и проведе разговори с шефовете на клуба. Изпълнителният директор Павел Колев пък разкри, че халфът е останал доволен от видяното.


От “Герена” все пак се надяват, че ще постигнат договорка с Валвайк и до дни ще обявят Стайн за свой играч. Столичани бяха категорични, че ще платят по-малко от 500 хил. евро за него, въпреки че нидерландците настояват за подобна сума.

“Тема спорт”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти