Казийски: Тепърва ще решавам къде ще играя

Казийски: Тепърва ще решавам къде ще играя
Матей Казийски твърде скъп за Верона
Матей Казийски твърде скъп за Верона

Българската волейболна звезда Матей Казийски даде много интересно интервю, цитирано от сайта volleynews.it, от дома си в Тренто, където изкара част от карантината по време на пандемията от коронавирус. 35-годишният волейболист разказа за пандемията, ефектите от това върху волейбола, перспективите му за следващия сезн и бъдещето му по принцип.
Матей Казийски: Ще се върна да живея в Тренто! Преди 10 години щях да кажа, че ще се върна в България
"Сега тепърва ще решавам къде ще играя. Първо трябва да видим дали ще има сезон. Сега изглежда, че всичко върви добре, така че съм уверен и всички се надяваме, че ще можем да играем. Имам няколко предложения измежду Италия и Азия и ще трябва да избирам. Да се говори за това и да се решение в момента е много трудно, защото ситуацията е неясна. Има проблеми и с договорите, нека да станат по-ясни. Но това е най-маловажния аспект, проблемът е, че каквото и споразумение да постигнете, може след 3-4 месеца да не е валидно, защото не се знае дали ще може да започнете отново да играете", споделя Казийски.
Радо Стойчев: Искрено се надявам да имам Матей Казийски в отбора си
"Тук в Италия говорят за това, че ще можем да играем, сякаш е факт. Уверен съм в това, но не мога да бъда сигурен. Трябва да действате така, сякаш всичко е наред и след това да изчакате и да видите как върви. Да се надяваме, че нещата ще се подобряват", каза още българската звезда.

"Със сигурност ще има финансови трудности за италианския волейбол, но не мисля, че ще е толкова по-различно отколкото в останалите първенства. Виждам трудности, но те не са изключение за италианския шампионат", завърши Казийски.
Световен шампион сменя Матей Казийски в Япония
Световен шампион сменя Матей Казийски в Япония

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти