Халф на ПСЖ: Мбапе ни кара да изглеждаме като 12-годишни

Халф на ПСЖ: Мбапе ни кара да изглеждаме като 12-годишни
Неймар бил щастлив в Париж, няма да напуска
Неймар бил щастлив в Париж, няма да напуска

Андер Ерера похвали съотборника си в Пари Сен Жерман Килиан Мбапе и прогнозира, че до няколко години французинът ще завоюва "Златната топка". Бившият футболист на Манчестър Юнайтед се изказа много положително и за другата голяма звезда на тима - Неймар.

"Понякога на тренировки имам усещането, че останалите около Мбапе сме деца. Той се движи и преодолява тези срещу него с невероятна лекота. Сякаш ние сме 12-годишни, а той е Юсейн Болт", сподели Ерера.
"Когато е пред вратата, Мбапе е способен да спре, да запази хладнокръвие и да вкара. Това не е лесно. Той притежава баланс на скоростта, сила и спокойствие. Всичко това му помага да е много резултатен. През 2025 година Килиан може да спечели "Златната топка". 

"Неймар е една от най-големите изненади в кариерата ми. Медиите рядко го описват положително, по-скоро се опитват да го унищожат. Аз обаче виждам човек, който всеки ден се усмихва и се опитва да ни сплоти. Кани ни в дома си на обяд, за да прекарваме повече време заедно, стреми се да побеждава с нас. Неймар създава прекрасна атмосфера в тима. Сякаш всичко, което съм чел преди, се е отнасяло за друг човек. Може би за него се говори толкова много заради прическите му и стила му на обличане", каза още Ерера.

Още от Футбол свят

Виж всички