Неймар ще остане в ПСЖ, сигурен е Паредес

Неймар ще остане в ПСЖ, сигурен е Паредес

Футболистът на ПСЖ Леандро Паредес вярва, че звездата на парижани Неймар ще остане в отбора и след затварянето на следващия трансферен прозорец. Аржентинецът се изказа и доста ласкаво за съотборника си Марко Верати, определяйки го като най-добрия полузащитник в света. "Ние си говорим много и той ми звъни постоянно. Спокоен съм, че ще остане при нас", заяви Паредес по адрес на Неймар пред Fox Argentina.

Запитан кой е най-добрият полузащитник в света, на каквато позиция играе и самият аржентинец, той отговори: "Мисля, че е Верати. Невъзможно е да отнемеш топката от него и е много агресивен". Въпреки множеството успехи на ПСЖ в първенството, Шампионската лига все още остава мираж за отбора от столицата на Франция. Паредес оабче смята, че всичко се опира до манталитета, а той и неговите съотборници работят точно върху него.

Дори 100 млн. евро не могат да убедят Неймар да остане в Париж
Дори 100 млн. евро не могат да убедят Неймар да остане в Париж

"Мисля, че променяме манталитета на клуба. Той бива различен за Шампионска лига и първенството. В Европа не можеш да си почиваш нито за секунда, докато нивото в Лига 1 ти позволява понякога това да се случи. Невероятните качества на нашите футболисти означава, че винаги можем да победим в края. Ако успеем да променим манталитетите си и в Шампионска лига със същите играчи, същия отбор и желанието за победа, което имаме,то това ще ни направи победители", допълни още футболистът.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

Още от Футбол свят

Виж всички