Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Гледай на живо

Тонислав Йорданов измъкна трите точки за Арда от "Надежда" - отзивите след 0:1

Когато волейболното майсторство срещне актьорското (видео)

Когато волейболното майсторство срещне актьорското (видео)
Ако се чудите какво е общото между волейбола и актьорската игра - това са вече бившият национал Теодор Салпаров и половинката му Ралица Паскалева. Двамата бяха виртуални гости в “Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV. В Skype разговор с водещия те разказаха как прекарват времето си в социална изолация и разкриха тайната на връзката от разстояние. Двойката се върна и към началото на своя романс, свързано с... “Мосад”. Извънредното положение заради пандемията заварва семейството в морската им къща в Равда, където двамата се наслаждават на щастието, че са събрани заедно толкова време, което не се случва често.

“Така се случи, че като се прибрах от Русия, преценихме, че е най-добре да дойда аз веднага на Равда, да си изкарам карантинния период от 14 дена. След това дойдоха Рали и синовете ни, майка ми и нейните родители. Набързо се видяхме и всеки се прибра. Те си имат ангажименти, а ние наваксваме това, което са изпуснали.
View this post on Instagram

Вършец. Малко от вас знаят, че съм израстнал в това градче, нали? Че съм се научил да карам колело по тези улички или че повечето ми верни приятели и до днес живеят тук. Вършец винаги е бил и ще бъде мой дом. Връщам се постоянно с голям сантимент, а това да мога да споделям тези моменти със семейството ми - с децата ми, с майка ми, с Ралица и с нейните родители, с братовчеди, роднини и приятели ... ето това ме прави истински щастлив. Този кадър е от днес следобед и просто исках да споделя с вас този безценен за мен миг. ———————————————————————— Снимката е обект на авторски права. За неправомерното използване ще се търси наказателна отговорност.

A post shared by Teodor Yovchev Salparov (@salparov) on Sep 8, 2019 at 12:37pm PDT


Салпаров, който се оттегли от националния отбор през януари след 20 години вярна служба, бронзови медали от световно (2006 г.), европейско първенство (2009 г.) и Световна купа (2007 г.), се върна именно към кариерата си с екипа на България. В Русия разстоянията са неописуеми - с влак пътувахме 18 часа за мач, но това е положението. Приел съм го, вече е професионално изкривяване. За 20 години с националния отбор сме имали случаи да обикаляме цял свят за един месец - от Китай, в Бразилия, после отиваш до Япония, Корея, в Аржентина се връщаш, Куба. Откъм пътешестия съм претръпнал.

“Той замина за Сургут, като плановете ни бяха с детето да отидем при него да го подкрепим в Сибир, но този коронавирус малко прецака плановете на всички. Още не бяха затворени границите, но решихме, че е по-добре да не пътуваме с детето. Останахме тук, изтърпяхме си го. Не беше чак толкова - два месеца. Ние си бяхме в комуникация през цялото време”, добави Паскалева. А какво общо има “Мосад” с началото на връзката между волейболиста на руския Сургут и актрисата и как се справиха двамата с блиц въпросите на водещия - вижте във видеото.

Последвайте канала ни в

Още от Булевард

Виж всички