Гледай на живо

Очаквайте в 17:00ч. сблъсъка между Локомотив (Мездра) и Спартак (Плевен) в Северозападната трета лига

Прокуратурата разследва най-смелия клуб от спрените първенства

Прокуратурата разследва най-смелия клуб от спрените първенства

Прокуратурата в Брауншвайг разследва сигнал срещу елитния германски клуб Волфсбург, потвърди магистрат пред „Кикер“. В началото на месеца неназован засега човек е сезирал, че футболистите на „вълците“ нарушават правилата за изолация по време на пандемия, след като са започнали тренировки още от 23 март.

Представителят на Бундеслигата наистина поднови занимания още десетина дни след спирането на шампионата, като стана първият такъв сред топ 5 първенството в Европа. От Волфсбург обаче не криеха по никакъв начин това, като споделяха снимки на играчите от фитнеса. Още тогава от клуба обясниха, че са предприели всички необходими мерки за дезинфенкция, а самите състезатели спазват дистанция и се подготвят на малки групи. Не е ясно обаче дали тогава отборът от „Фолксваген Арена“ е имал официално разрешение за това.

Първи отбор от топ 5 първенствата се престраши да тренира
Първи отбор от топ 5 първенствата се престраши да тренира

Иначе вече всички клубове в Германия могат спокойно да тренират, като за тях се направи изключение в сравнение с обикновените граждани. В Бундеслигата се надяват да подновят сезона в началото на май.

Още от Футбол свят

Виж всички