Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Гледай на живо

Турнир на талантите U14 : Зона Пловдив - Зона Варна 1:0

Кобрата: Готов съм за битка на 25 юли!

Кобрата: Готов съм за битка на 25 юли!
Обявиха нова дата за битката Пулев - Джошуа
Обявиха нова дата за битката Пулев - Джошуа

Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че се надява срещата му за световната титла в тежка категория срещу шампиона Антъни Джошуа (Великобритания) да може да се състои на новата дата 25 юли.
Двамата трябваше да излязат на ринга на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, но заради пандемията от коронавирус двубоят ще бъде пренасрочен с малко повече от месец.

"Въпреки най-трудната борба на човечеството до момента и подценяването на последствията за света от коронавируса, ние ще бъдем принудени да се научим да живеем по нов, не толкова приятен начин, от който милиони души по света ще бъдат меко казано нещастни.
Въпреки трудностите, ние трябва да открием нови възможности да се усмихваме, да преобразуваме така живота си, че напук на всичко неприятно, да останем щастливи и да вярваме в по-доброто бъдеще и че всичко това, в крайна сметка, е за добро!
Именно за това, въпреки моя реален поглед над ситуацията, аз силно вярвам, че може да се осъществи мач за световна титла на новата дата 25 юли. Да докажем, че ние, хората, сме бързо приспособими, супер гъвкави, с неограничени възможности и сме по-силни от един вирус!

Аз лично ще бъда изключително приятно изненадан, ако мачът се осъществи на тази дата! Това ще ми докаже, че можем да бъдем единни и да живеем и работим в синхрон и че може би не сме толкова назад с мисленето!

IТM READY FOR BATTLЕ (ГОТОВ СЪМ за БИТКА)", написа Пулев в профила си във "Фейсбук".
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти