Уудли и Ковингтън готови да се бият на UFC 249

Уудли и Ковингтън готови да се бият на UFC 249

Тайрън Уудли и Колби Ковингтън искат да излязат един срещу друг и да се бият на на 18 април. Двамата състезатели дълго време се “гониха”, но контузии и неразбирателство отнеха възможността схватката им да се осъществи. Сега те предлагат да премерят сили съвсем скоро в картата, добила голяма популярност напоследък.

Състоянието на UFC 249 е под въпрос. Президентът на UFC Дана Уайт бе категоричен относно провеждането на събитието, но това се оказа трудно насред кризата COVID-19 и постави UFC под нападките на множество фенове и експерти. Първоначално UFC 249 бе бил планирано за Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк. Изпълнителна заповед в щата Ню Йорк, ограничаваща масовите събирания осуети тези планове. Основното събитие между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън също не е гарантирано, поради новини, че дагестанецът не може да излезе от границите на Русия, където е в сила забрана за пътуване.

Колби Ковингтън и бившия шампион в полу-средна категория Тайрън Уудли изразиха желанието си да се бият един срещу друг почти едновременно. Ето какво каза Ковингтън чрез социалните мрежи:

Само една минута по-късно Уудли публикува следното.

Според шефа на UFC, те има четири или пет потенциални локации, които се разглеждат към момента, за да не пропадне събитието.  UFC 249 вероятно ще претърпи още промени, но какви точно не е известно засега.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти