В Левски тренират по график

В Левски тренират по график
Футболисти на Левски отварят домовете си за "сините" фенове
Футболисти на Левски отварят домовете си за "сините" фенове

Тренировки по специално изработен график. Така действат в Левски по време на принудителната пауза в първенството заради пандемията от коронавирус. Треньорският щаб на "сините" е изготвил програма на играчите. Според нея всеки ден те тренират във фитнеса на "Герена". Това става по график, според който футболистите минават през залата за физическа подготовка един по един. Всеки има определено време да изпълни заданията си. Те не се засичат, за да изпълнят мерките против разпространението на заразата.

Всички футболисти с изключение на Холмар Ейолфсон са в София и продължават да спазват изолацията. Те стоят по домовете си като излизат само за тренировките на "Герена" и до магазина. Бранителят единствен бе пуснат да се прибере в родната Исландия. Причината е раждането на сина му преди няколко дни. Защитникът също има изготвена програма, която спазва вкъщи.

Днес той ще стане първият играч на Левски, който ще отвори вратите на дома си за феновете. С исландецът клубът стартира поредица от видеовключвания на футболистите. В тях те ще "поканят" привържениците в своите домове. От там те ще представят свои любими кътчета, предмети, сувенири и награди. Редом с това ще отговарят на въпроси и ще предизвикат свой съотборник да се включи в поредицата.

"България днес"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти