Гледай на живо

ЕВРО 2024: Сърбия 0:1 Англия

Капитанът на Юве с три предложения за помощ на клуба

Капитанът на Юве с три предложения за помощ на клуба

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини е проявил инициативност и е предложил три варианта как играчите да помогнат на клуба във връзка с принудителната пауза в Серия "А" заради пандемията от коронавирус. И трите са свързани със заплатите на футболистите, като са били съгласувани с ръководството. Решението, което удовлетворява всички страни, предстои да бъде взето до края на месеца.

Ето ги и въпросните варианти:

1. Играчите веднага да получат заплатите си за март, но следващите плащания да бъдат спрени до подновяването на сезона. Ако въобще има такова, заплатите ще бъдат замразени и изплатени на по-късен майтап.

2. Футболистите да се откажат от две от месечните си възнаграждения между март и юни, в случай че първенството бъде окончателно прекратено. Ако пък то продължи, да се откажат само от една заплата. Играчите обаче ще получат всичките си дължими суми през следващите сезони.

3. Отказ от заплатите за месец и половина, без значение дали шампонатът ще бъде довършен, или не. Отново, възнагражденията ще бъдат раздадени по-нататък.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички