Пребиха фен на ЦСКА (снимки 18+)

Пребиха фен на ЦСКА (снимки 18+)

Фен на ЦСКА разказа, че той и неговият съквартирант са били пребити от привърженици на Левски навръх 3 март. Това се е случило след мача на "червените" срещу Ботев (Враца) от турнира за Купата на България. 

Според думите на фена, който се казва Радослав Митев, и приятелят му са нападнати от група "сини" ултраси и пребити.

Ето какво написа Радослав Митев във "Фейсбук". Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Здравейте приятели. Вчера беше националният празник на Република България. Хората бяха обзети от чувство на дълг и гордост. В същия ден посетих футболния мач между ЦСКА и Ботев Враца. Няма да наблягам в този пост на мача, а на прибирането от него.

Историята на кратко е следната.

 

Прибирайки се от мача съквартиранта ме чакаше пред у дома, за да отидем да си вземем вечеря от близкото до нас пазарчел в ж.к. Мусагеница на Г. М. Димитров. Важно уточнение е че аз съм с шал на ЦСКА. Вървейки към пазара на кръстовището пред Националната следствена служба ни беше устроена засада. Петима фенове на Левски ни нападнаха в гръб с цел да ми бъде взет шала. Тяхната цел бе изпълнена, а последствията след ритник в главата на съквартиранта и ударите с тръба, които поех аз можете сами да прецените от снимковия материал. Нямам какво да допълня. Честит 3-ти март!"

Още от БГ Футбол

Виж всички