България със сериозни кадрови проблеми преди мача срещу Русия

Старши треньорът на българския национален отбор по волейбол Мартин Стоев няма да успее да разчита на близо половината си отбор в предстоящите решителни мачове на Европейското първенство в Русия, съобщи Gong.bg.

Евгени Иванов - Пушката пропуска всички срещи до края, след като има разкъсване на четириглавия мускул от 3,5 см. Красимир Гайдарски скъса менискус и също е под въпрос за предстоящите сблъсъци.

Пламен Константинов е на инжекции заради травма в коляното, но се очаква да бъде възстановен до мача с Русия утре.

Иванов и Гайдарски са получили травмите си при победата с 3:0 над Италия вчера, а през целия ден са обикаляли всички възможни специалисти, които обаче не са дали оптимистичен отговор за състоянието им, съобщи администраторът на националния отбор Илиян Казийски.

В отсъствието на Евгени Иванов и Красимир Гайдарски, Стоев остана само с един център в състава - Николай Николов. Обсъжда се вариант Данаил Милушев да бъде преквалифициран именно в център, Матей Казийски на диагонал, а Методи Ананиев да заеме мястото на посрещач на Казийски.

Крайните решение относно смяната на постовете на играчите ще бъдат взети утре по обед на разговор между селекционера Стоев и президентът на БФВ инженер Данчо Лазаров.

Oще от Волейбол

Виж всички