Росен Барчовски: Ще търсим нови попълнения

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски призна, че отборът му ще се опита да се подсили преди заключителната фаза от сезона в Националната баскетболна лига. Тази вечер “армейците” допуснаха поражение от шампиона Балкан с 67:81 в зала “Арена Ботевград”.

Балкан си върна на ЦСКА

“В първото полувреме направихме безумни 15 грешки. Така не може да се играе баскетбол. Второто ги намалихме след огромен скандал в съблекалнята. Нападението обаче нищо не можеше да роди. Калахан не е в добро състояние, има проблеми. От другите нищо не получаваме, нищо не създават креативно. В защита имаме проблеми, но днес нападението ни беше много слабо. Поздравявам отбора на Балкан, който си свърши работата. Нивото на днешния мач беше много слабо. Вероятно и празниците са се отразили. 

Имахме някаква надежда, че можем да направим нещо, но цялостно играхме слабо. Много сме лесно разгадаеми. Ако активността в нападение дойде от повече хора, за Зейн Ноулс ще е по-лесно. Трябва активността да дойде от още няколко играчи. Това е положението. Надявам се, че ще се пооправим. Сега имаме девет дни до мача с Рилски и трябва да се възстановим. Имаме много контузии, не можем да направим нормален тренировъчен процес. Ще поработим и по селекцията, защото без това няма да стане. Вероятно ще търсим нови попълнения”, заяви Барчовски.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти