Еди Хау: Новите попълнения не нарушиха баланса ни

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау изрази задоволство от селекцията, която клуба направи през януари. "Мисля, че завършихме трансферния прозорец по-силни като отбор. Успяхме да вкараме новите попълнения постепенно, а не наведнъж. Не нарушихме баланса в отбора, което може да бъде опасно", коментира наставникът.

Той говори и за най-голямата зимна покупка Бруно Гимараеш: "Винаги има период на адаптация, дори да си играл във Висшата лига. По-голяма е, когато идваш от друго първенство. Ще преценим колко бързо да го интегрираме в отбора. Нямаме търпение да го видим в игра за Нюкасъл".

"Мисля, че попълненията, които направихме, не само претежават изключителни индивидуални качества, но са много добри хора и с манталитет на победители", каза още Хау. 

Нюкасъл е предпоследен в класирането, а утре приема Евертън. Евентуална победа може да изкачи "свраките" извън зоната на изпадащите. "Всеки нов мениджър естествено променя малко динамиката и изисква различни неща. Франк Лампард има своя философия, която беше очевидна срещу Брентфорд. Те са силен отбор и ние трябва да покажем най-доброто, на което сме способни, за да победим", допълни Хау.

Още от Футбол свят

Виж всички