Спиращо дъха шофиране на новия Infiniti Q60 на Кит Харингтън

INFINITI отбелязва лансирането на динамичния INFINITI Q60 с клип с участието на един от най-нашумелите актьори в света Кит Харингтън. Номинираният за награда Еми Харингтън е безстрашен майстор, който стана известен благодарение на последните си широко възхвалявани изяви на сцената и екрана. Сега той участва във въодушевяващ клип за модела Q60 на INFINITI, озаглавен „Tyger".

Изцяло новият Infiniti Q60 възприема изразителния дизайнерски език на Infiniti. Дръзки извивки, дълбоки прорези, мощно, снишено и широко купе. Отличителни елементи като фарове с форма на човешко око и радиаторна решетка с двойна арка. Иновативен и модерен, но в същото време динамичен и вълнуващ. Това е нов дизайнерски език за спортно купе от нов вид на Infiniti. Q60, показан в този клип, е премиум спортно купе, което съчетава изразителен дизайн и въодушевяващи технически показатели и динамика. Стегнатите, атлетични линии на екстериора загатват за значителния динамичен потенциал на Q60, подсилен от изцяло новия 3,0-литров двигател V6 с двоен турбокомпресор.

„Това, което ме вдъхновява в живота, е едно красиво творение на перото. Нещо, което е специфично, деликатно и красиво," казва Кит Харингтън. „Тигърът" на Блейк е вдъхновяващо отражение на такова произведение, но също така улавя високата динамика и мощ на Q60 - те са едновременно стремеж към естетическа красота, първична сила, амбиция и изкусителност.

Мелиса Бел, Старши директор Маркетинг в INFINITI, казва: „Кит Харингтън е уникален и изтънчен талант. Той е ориентиран към високи постижения, с интелигентност и страст към майсторството си и Q60 го вдъхнови за силно изпълнение в „Tyger". В това едноминутно шофиране сме развълнувани да отведем зрителите на едно пробно пътуване през множество емоции. Q60 е динамичен автомобил, шофиран от един от най-добрите актьори в света, което е печеливша комбинация." 

Клипът „Tyger" с участието на Харингтън е един от трите нови филма, които излизат, за да отбележат лансирането на Q60. Предстои INFINITI да пуснат в следващите седмици още два клипа - на аудио инженера на музикални технологии Young Guru , както и на дизайнер на спортни обувки София Чанг (Sophia Chang).

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти