Треньорът на Локо (Сф): Тепърва ще растем (видео)

Старши треньорът на Локомотив (София) Младен Додич призна, че днес неговият тим заслужено е загубил от ЦСКА 1948 на старта на Втора лига. "Железничарите" отстъпиха с 0:2 в първия кръг от първенството."От резултата няма да съм доволен. Само в някои фази на играта съм доволен. Говорихме през седмицата, че отборът на ЦСКА доста често вкарва в началото. В крайна сметка това се случи, не трябваше да го правим. След това те играха спокойно, защото отбелязаха", коментира Додич."Срещата можеше да се развие по различен начин, ако бяхме реализирали ситуацията с гредата. Ако трябва да съм реалист, отборът на ЦСКА беше по-добър. Основната причина е, че те запазиха ядрото и са по-обиграни. При нас има 10 нови играчи и това се отразява. Ние тепърва ще растем, от мач на мач”, допълни наставникът. - Направихме доста индивидуални грешки, които даваха възможности на съперника, който можеше да вкара и още голове. Донякъде бяхме и притеснени. Това напрежение бе причината за някои от грешките."

Додич коментира и представянето на 15-годишния Валентин Николов: "Заслужава своя шанс. Миналата година игра 3 цели мача. Смятам, че в бъдеще по-добрата му позиция ще бъде зад нападателя. Доволен съм от него. Има много перспектива в него".

Той говори и за селекцията и първенството като цяло: "Имаме интерес за играчи под 21 години. Ще ни трябва още един играч под 21 години, както и нападател. Първенството е един маратон, това е първият мач. Трябва да се подобрим и до края да се борим за топ 3".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти