Подигравка с ЦСКА

Подигравка с ЦСКА

Ръководството на ЦСКА получи само една покана за мача на националния отбор на България срещу Ирландия, въпреки че червените имат двама собственици и двама изпълнителни директори, оплакаха се днес от "Армията". Ръководството на 31-кратния български шампион е останало крайно обидено от отношението на футболния съюз към тях и демонстративно е върнало поканата. Като основна причина за действията на червените се изтъква фактът, че ложите на стадион "Васил Левски" са с около 1800 места - толкова, колкото ще са поканите за официални гости.

От ръководството на ЦСКА напомнят, че винаги са допускали националите да тренират на тяхната база в Панчарево, заплащайки символичен наем като в знак на добра воля. Обидени от сегашното отношение, от сега нататък, армейците се заканиха, че ако футболният съюз пожелае да ползва базата в Панчарево, ще си плаща като поп. Така, както ЦСКА плаща на ДАМС.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти