Гледай на живо

Лудогорец разгроми Хебър и на реванша - на живо с отзивите от Пазарджик след 0:5

Глобиха солено Батков за заплахи към БФС

Глобиха солено Батков за заплахи към БФС

Собственикът на Левски Тодор Батков беше глобен с 3000 лева от Дисциплинарната комисия на БФС. Причината за това решение са изказванията му след мача Черно море - Левски 0:0. Тогава Батков, недоволен от отсъжданията на Христо Ристосков, се закани, че ще призове феновете на Левски да излязат на протест срещу БФС.

Ето какво каза Тодор Батков на 8 април, четири дни след мача във Варна:

"Ако това брутално, скандално ощетяване на Левски продължи, ще помоля сектор "Б" да излезе на улицата. Като ощетяват Левски, значи го правят с България, защото ние сме отбора на народа. Знаете, че Левски има стотици хиляди активни фенове и милиони, които го подкрепят. Още не съм решил какво ще направим с феновете пред сградата на БФС. Дали ще е протест или нещо друго", закани се тогава Батков.   

Впоследствие Комисията по етика и феърплей на БФС се самосезира, за да дойде днешното решение на Дисциплинарната комисия на централата.

ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ЛЕВСКИ И ЧЕРНО МОРЕ МОЖЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУК!!!  

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти