Гледай на живо

Очаквайте от 19:00 часа: Словения - Дания

Бодуров: Последните мачове нищо не ни се получава, но все още сме в борбата

Бодуров: Последните мачове нищо не ни се получава, но все още сме в борбата

Защитникът на Пирин (Благоевград) Николай Бодуров остана разочарован от равенството на своя тим с Хебър. Двата тима завършиха 0:0 и така битката за спасение ще се реши в последния кръг.

Пирин и Хебър не се победиха, но съдбата им е в техните ръце
Пирин и Хебър не се победиха, но съдбата им е в техните ръце

"Надявам се всичко това да идва от напрежението, защото последните мачове не ни се получава нищо. Не бяхме на нивото, което трябва да бъде. Ще се борим докрай. Няма да се предаваме. С тази точка пак сме в борбата.

Тези мачове се печелят с характер. Целим се в точките, а те се печелят с характер. Ние не го показваме. Не ни се получава играта. Да се надяваме, че е от напорежението.

Физически добре се чувства. Агресия имам, нерва си го имам. Вече и нервите ми идват в повече на тези години, ще видим докога.

Трябва да подобрим играта с топка. Всеки втори пас бъркаме. Трябва да сме по-добри в играта с топка. Да си подобрим на терена. Да покажем, че искаме да победим.

Феновете ги боли. За съжаление не отговаряме на нивото, което трябва да имаме. Всичко зависи от нас. Пожелавам на феновете да имат търпене. На нас ни е още по-трудно на терена. И тях ги боли, и нас ги боли", заяви Бодуров.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички