Наско Сираков: Левски все още не е спасен така, както на мен ми се иска

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков разкри, че все още клубът не е спасен така, както на него му се иска. Той даде ясно да се разбере, че не съжалява за нито едно действие, което се отнася за "сините", след което коментира и отношенията си със Станимир Стоилов.

"Не ми е минавало през главата да се отказвам. Левски е в много по-добро състояние, отколкото беше преди 4 години, това е безспорно. Левски още не е спасен така, както на мен ми се иска. Имаме дребни задължения, които трябва да оправим и ще ги оправим. Сега стъпваме на една здрава основа. С това плащане на главницата към НАП - Левски не е имал задължения към агенцията от 15 години насам. Радостен съм, че направихме това нещо.

Наско обяви страхотна новина за Левски
Наско обяви страхотна новина за Левски

За едно година изплатихме около 6 400 000 лева главница. Няма нещо, което да съм направил и да не си е заслужавало, щом става дума за Левски. Дължа почти всичко в живота ми на Левски. Сега беше дошъл моментът аз да направя всичко възможно и Левски да се върне там, където му е мястото.

Шефът на "Левски на левскарите" атакува Сираков и каза: Няма да е Левски с арабски шейх или чичко-паричко начело
Шефът на "Левски на левскарите" атакува Сираков и каза: Няма да е Левски с арабски шейх или чичко-паричко начело

Никой не може да разбере дали ме е обидил или засегнал. Спрял съм да плащам данък обществено мнение преди много години. Малко са хората, които реално могат да ме обидят. Те трябва да са на моето ниво, за да се почувствам обиден. Не може всеки да ме засегне. Когато става въпрос за Левски, никой не може. Може да ме обиди някой от семейството ми, но извън него трудно може да ме обиди някой.

Левски в момента има треньор, от който ние сме много доволни. Не мисля, че една година след напускането на Станимир Стоилов аз трябва да го обсъждам. За мен случаят е приключен и единственото, което ме вълнува, е Левски да се подобрява. Да направим една добра селекция и да бъдем значително по-добри от тази година. Това е първата задача, която е поставена. Левски и ЦСКА са скачени съдове - така съм го приемал винаги. Няма никакъв проблем с лиценза", каза Сираков в предаването "120 минути".

"В нито една секунда от времето не съм се съмнявала, че ако Наско поеме отговорността да спаси Левски от онова ужасно състояние, в което се намираше, че ще успее. Никога не съм се съмнявала! Спомням си неговата сила и вяра в очите, че ще направи и невъзможното, но ще спаси Левски от бездната. От първата секунда съм го подкрепяла и вярвах, че ще успее.

Наско умее много бързо да излезе от тежка ситуация. Тези 4 години донякъде успяха да възвърнат в Наско онази негова нечовешка непоколебимост - нещо, от което много съм се учила", добави съпругата му Илиана Раева.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички