ЦСКА - София с кампания по случай Деня на Земята

ЦСКА - София организира кампания по случай предстоящия Ден на Земята, който ще бъде отбелязан на 22 април. “Червените” призовават привържениците си да дадат старите си дрехи и обувки за рециклиране, в замяна на което ще получат отстъпка от следваща покупка в магазина пред сектор “А” на “Армията”.

“Нека се грижим за нашата планета! На 22.04. отбелязваме Деня на Земята. По този повод ЦСКА организира кампания, в която всички заедно ще можем да покажем загрижеността си към природата и устойчивото развитие.

Заповядай между 20.04.-22.04., 10-19 ч. в пространството пред магазина и върни старите си дрехи и обувки за рециклиране. В замяна ще получиш отстъпка от следваща покупка в официалния ни магазин.

Още от проектирането на модерния ни стадион в най-ранна фаза в ЦСКА се опитваме да мислим за природата и околната среда. По време на демонтажните дейности на ст. “Българска армия” също ползваме щадящи методи, безпрахова техника и разделно събиране на строителен отпадък. Новият ни дом ще бъде изграден изцяло около методи за устойчиво развитие. Кампанията по случай 22.04. е още една малка крачка към това да продължим да бъдем отговорни към заобикалящата ни среда, нашата родина и нашата планета. Бъди част от една по-красива и чиста природа”, се казва в обръщението на “черевните”.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички